avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa, recuperare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa, recuperare

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema; lucrez la o societate unde primesc lunar 15 bonuri de masa, nu 20-22 in functie de zilele pe care le lucrez pe luna. La angajare mi s-a comunicat un salariu si bonuri de masa, dar nu 15.Ce pot face legal sa pot sa obtin restul de bonuri, exista ceva de care ma pot lega (lege, ordonanta,etc)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 14 Mai 2013
buna ziua
daca tichetele de masa nu sunt stipulate in contractul de munca nu exista nici o baza sa poti obtine mai multe
de obieci angajatori introduc aceste tichete optional ca bonus la salariu si nu ca o obligatie salariala in contractul de munca

Prevederea legala nu va poate ajuta prea mult , intrucat nu obliga angajatorii la acordarea de tichete de masa ...

Verificati daca exista o astfel de prevedere in c.i.m., in reg.intern sau in ccm aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au taiat bonurile de masa vasileconstantin vasileconstantin Buna ziua, sunt angajat la un supermarket, de 1 saptamana am fost in concediu iar astazi am revenit la munca unde am aflat ca mi-au fost taiate bonurile de ... (vezi toată discuția)
Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Drepturi in preaviz horia171 horia171 Buna ziua, Incepand cu data de 02.05.12 mi-am depus preavizul de 15 zile lucratoare la firma care am lucrat.Seful meu s-a suparat pe mine ... (vezi toată discuția)