avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj de folosinta locuri de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj de folosinta locuri de veci

Buna ziua,

Am un act de concesiune comun cu fostul sot pentru 2 locuri de veci. Cum pot imparti acest act de concesiune fara partaj, costuri enorme si fara a pierde ani cu astfel de actiuni. Mentionez ca nu se poate discuta cu fostul sot si nici nu stiu de unde sa il iau sau unde sa ii trimit vreo hartie.
Multumesc.
bun asa! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Profanare de mormant, exhumare fara permisiunea proprietarului ContSters379157 ContSters379157 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dori putina consultanta daca se poate. Sunt proprietarul unui loc de veci, unde a fost demult, in 1986 inmormantat ... (vezi toată discuția)
Locuri de veci, disputa intre mostenitoare. ce spune legislatia in acest caz? Marioara Maftei Marioara Maftei Doua locuri de veci luate in concesiune de la o parohie de catre doi soti in viata, fiecare avand cate o fiica din casatoriile precedente. In anul 2000 sotul ... (vezi toată discuția)