avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... succesiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

succesiune

Buna ziua. As dorii un raspuns la o intrebare daca se poate, daca judecatorul da o hotarare intr-un dosar de partaj judiciar, o parte i-a casa si cealalta parte i-a sulta, hortararea va fii definitiva si irevocabila? daca partea nu achita datoria la termenul stabilit de catre instanta, cum se va proceda?
Cel mai recent răspuns: firsim , utilizator 16:03, 14 Mai 2013
Partea din proces careia i se cuvine sulta are posibilitatea sa se adreseze unui executor judecatoresc in termen de 3 ani de cand hotararea judecatoreasca devine irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Partaj intrebare urgenta am nevoie de ajutor!! liviclau liviclau Buna ziua! Am o hotarare definitiva si irevocabila in urma careia in urma partajului mi-a ramas apartamentul din timpul casatoriei. Tot prin hotarare sunt ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc? valtraudi valtraudi am avut proces de succesiune si iesire din indiviziune cu fratele.procesul s-a incheiat am hotararea definitiva si irevocabila in favoarea mea si trebuie in ... (vezi toată discuția)