avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru asigurator

am primit comunicarea de la anaf avand ca obiect notificarea sechestrului asigurator
in registrul digital de transcriptiuni in baza unui p.v . de sechestru de 1/2 din
apartamentul pe care-l detin pe persoana fizica in urma unei creante catre anaf mai
veche de 5 ani de atunci fiind declarat fara nici un fel de venit
ce proceduri mai trebuie sa urmez
mai am drept la prescriptie(anulare) si in baza carei legi ( ca mor de inima)
VA MULTUMESC CU STIMA

Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:18, 14 Mai 2013
Trebuie sa faceti contestatie la executare, ca sa desfiintati masura sechestrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament sechestrat anaf mirceaaa mirceaaa daca ANAFUL mi-a pus sechestru pe apartament pe o creanta mai veche de 5 ani eu de atunci ne mai avand nici un venit se mai poate prescrie ? ca mor de ... (vezi toată discuția)
Ipoteca in vechile carti funciare ContSters152499 ContSters152499 Am o ipoteca inscrisa in anul 1968 intr-o CF veche. Creditorul, persoana fizica nu mai poate fi gasit. Cum pot radia aceasta ipoteca, cat mai repede? (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator - bunuri mobile Borza Borza Buna, pe rol se afla somatie de de plata pentru o suma de 10.000 euro. Se aproba cererea de sechestru asigurator de catre instanta pentru un utilaj. La ... (vezi toată discuția)