avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită APARTAMENT SECHESTRAT ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

APARTAMENT SECHESTRAT ANAF

daca ANAFUL mi-a pus sechestru pe apartament pe o creanta mai veche de 5 ani
eu de atunci ne mai avand nici un venit se mai poate prescrie ?
ca mor de inima cu stima
Ultima modificare: Joi, 16 Mai 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:23, 16 Mai 2013
Doar daca executarea a inceput ulterior termenului de 5 ani de prescriptie, datoria se considera prescrisa.
Trebuie sa stiti ca termenul de prescriptie de 5 ani incepe sa curga de la data de 1 ianuarie a anului urmator celui în care s-a nascut creanta fiscala . Deci nu sunt chiar 5 ani calendaristici , pot fi pana la 6 ani.

Daca considerati a fi o creanta prescrisa, faceti contestatie la executare si invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
Intrebare - prescriere datorie anaf pikker pikker am o datorie la anaf suma de 56000 lei an 2007 acuma mam angajat la o firma siam primit de la anaf o hartie ca ma opreste din salaru 1/3 la suta am o antrebare ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator mirceaaa mirceaaa am primit comunicarea de la anaf avand ca obiect notificarea sechestrului asigurator in registrul digital de transcriptiuni in baza unui p.v . de sechestru ... (vezi toată discuția)