avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj cu probleme

buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ani . am inceput partajul la cateva luni dupa nunta, casa a fost impartita 50% -50% si impreuna am platit sulta de 30000 de euro fostei neveste. impreuna doar legal, pt ca de fapt eu pot demonstra ca pe toata perioada partajului, el nu si-a ridicat banii de pe cardul pe care primea salariul, sulta si cheltuielile de judecata fiind platite 90 % de mine. intrebarea mea este, acum ca trebuie sa divortez, cum va fi impartita casa? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 19:18, 16 Mai 2013
Cel mai bine ar fi sa va intelegeti.
In caz de judecata daca nu dovediti riscati sa nu primiti nicun ban.
Din ce ne spuneti, ar trebui sa aveti dovezi bune... depinde si de partea sotului. NU a mai avut venituri la negru?
Nu inteleg daca dv. adunati bani pentru sulta, el de ce-i tinea degeaba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, divort terminat.urmeaza impartirea bunurilor. sotul ... achrisa achrisa Buna seara, Divort terminat.Urmeaza impartirea bunurilor. Sotul vrea o suma de bani si zice ca este legala si valabila o declaratie din partea lui la ... (vezi toată discuția)
As dori un raspuns Ina Ionescu Ina Ionescu Sunt casatorita din anul 1992. De atunci locuiesc intr-un apartament al sotului meu, cumparat de parintii lui in anul 1990. Apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)
Partaj valerica123 valerica123 Buna ziua! As dori sa va intreb ce drepturi am in cazul unui partaj in situatia urmatoare: Imobilul in care am locuit impreuna cu fostul sot ... (vezi toată discuția)