avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacare act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacare act vanzare cumparare

buna ziua.

am rugamintea sa-mi raspundeti daca un act de vanzare cumparare se mai poate ataca.

mama a facut acest act sorei mele pe locul de veci. a dus-o cu zaharelul cum se spune , si mama vrea acum sa am si eu dreptul la acel loc. nu si-a dat seama ce semneaza ca a fost luata repede cum se spune pe romaneste.

mai grav este ca sora mea nici nu se uita la ea , dupa ce i-a vandut si casa.

ce e de facut?

mentionez ca locul de veci e inca pe numele mamei cat timp aceasta este in viata.

cu respect, multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:41, 15 Mai 2013
Mostenire nu se poate cat mama dvs este in viata.Mostenirile se deschid prin moarte. Se mearga la notar si sa ceara o copie a actului daca l a facut macar sa stie anul in care a fost la notariat. Poate a facut donatie .
Mama dvs poate dispune de bunuri cum doreste Fara acordul dvs! Nu dvs sunteti proprietara sau sora dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament sau donatie? mirey32 mirey32 Buna ziua! Am cumparat o casa si, din motive personale, am trecut-o pe numele mamei mele. In decursul acestui an vrem sa trecem casa pe numele fiului nostru ... (vezi toată discuția)
Succesiune VioricaC VioricaC Buna seara, Suntem 2 mostenitori si nici nu are copii. Sora mea este casatorita . iar sotul are 2 copii din prima casatorie. Si eu sunt casatorita Ambii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. eu și sora mea suntem singurii moștenitori după ... marele torino marele torino Bună ziua. Eu și sora mea suntem singurii moștenitori după mama noastra. Sora mea a decedat acum 2 ani. Cumnatul meu și cei 2 fii nu au făcut succesiunea ... (vezi toată discuția)