avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie sau alte solutii pt transmitere proprietate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie sau alte solutii pt transmitere proprietate

Copilul meu, care are 19 anisi este student, poate fi adoptat sau luat sub tutela de mama sotului meu-ea fiind bolnava ,are nevoie de cineva sa o ajute si careia sa-i faca acte de proprietate pentru casa
Luat sub tutelă nu poate fi,deoarece este major, însă adoptat ar putea fi .De asemenea, mama soţului dvs ar putea încheia un contract de întreţinere cu fiul dvs. , iar în schimbul întreţinerii să-i transmită dreptul de proprietate asupra unor bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere și constituire uzufruct viager ContSters457659 ContSters457659 Transmit fiului meu din actuala căsătorie, nuda propietate asupra imobilului proprietatea mea , în schimbul asumării obligației de a ne intretine pe mine ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenitor legal al copilului din afara casatoriei recunoscut de tatal natural, dar posibil infiat de sotul mamei Livia Costescu Livia Costescu Sotul meu are un copil,in varsta de 22 ani rezultat dintr-o relatie anterioara casatoriei noastre. Desi l-a recunoscut, nu a platit pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Lnfierea nepotului de catre bunici madalinaminca madalinaminca buna ziua, numele meu este madi, sunt din pitesti.ma confrunt cu urmatoarea situatie:in 2011 prietena fiului meu a ramas insarcinata si a nascut in 2012.atat ... (vezi toată discuția)