avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere autovehicul
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere autovehicul

Buna ziua.
Am si eu nevoie de o informatie. Se poate radia o masina daca nu esti proprietar in acte si fara a avea o imputrenicire notariala dar esti casatorit legal cu proprietarul ?
Va multumes frumos !
O zi cat mai buna.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2013
Georgeus, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:39, 19 Mai 2013
Radia, de unde?

Din evidentele fiscului? Da, daca ii cunoasteti pe cei de acolo si va acorda clementa, mergeti cu actele de vanzare, cu cererea facuta de vanzator si spuneti "sunt sotul" si poate va ajuta.
Legal nu se poate !

Din evidentele politiei? Nici o sansa ! Doar cu imputernicire !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Radiere masina cu, contract de comodat? cedrrew cedrrew Am dat o masina unei persoane in baza unui contract de comodat care a expirat in luna ianuarie a.c.,iar dupa expirarea contractului persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)