avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ-AUTOVEHICUL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ-AUTOVEHICUL

Vreau sa introduc in masa de partaj un autoturism ,proprietate comuna.Care sunt documentele necesare pentru stabilirea valorii taxabile?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:11, 15 Mai 2013
Buna ziua,
Va vor fi necesare actele masinii adica talonul si cartea masinii, acte din care sa reiasa atat proprietarii cat si datele de identificare ale acesteia.
In situatia in care din acte nu reies 2 proprietari dar este bun dobandit in perioada casatoriei a trebui sa depuneti si actun de achizitionare din care reiese momentul achizitiei.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ? Boldea Boldea Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B). (B) a achizitionat auto de ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri mobile Ana190 Ana190 Buna ziua! Suntem in divort prin mediere. Deocamdata nu au iesit actele. Va rog sa -mi raspundeti la o intrebare! Avem o masina achizitionata prin credit auto ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma indrumati pentru finalizarea procesului de recuperare a taxei auto, conform situatiei pe care v-o prezint. astfel: persoana fizica ... (vezi toată discuția)