avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj bunuri mobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj bunuri mobile

Buna ziua! Suntem in divort prin mediere. Deocamdata nu au iesit actele. Va rog sa -mi raspundeti la o intrebare! Avem o masina achizitionata prin credit auto pe numele meu , cu actele masinii pe numele meu .El nu vrea sa mi dea masina . Mai mult decat atat a instrainat o unei alte femei dand-o sa o conduca. Ce pot face? Trebuie dupa divort sa fac partaj? Nu o pot folosi si eu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:59, 12 Iunie 2013
Buna ziua,
Daca nu va intelegeti omeneste veti merge in instanta pentru partaj.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere repunere actiune pe rol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Am o nelamurire,nu sunt sigura de un lucrusi anume: Sotul meu ,reclamant intr-o actiune de partaj bunuri comune.Fosta sotie ,adauga la masa ... (vezi toată discuția)
Partaj neefectuat InnA29 InnA29 Buna ziua, Am o nelamurire...speta este urmatoarea, Contract de apartament , 2 proprietari (sot si sotie), urmeaza divortul , nu se face partaj, dar unul ... (vezi toată discuția)
Partaj-autovehicul ContSters285708 ContSters285708 Vreau sa introduc in masa de partaj un autoturism ,proprietate comuna.Care sunt documentele necesare pentru stabilirea valorii taxabile? (vezi toată discuția)