avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este varsta minima pt deschiderea unei firme de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este varsta minima pt deschiderea unei firme de constructi??

As dori sa stiu care este varsta minima la care se poate deschide o firma de constructi ?
Si ce avize,acte sunt necesare??
Va multumesc pt timpul acordat
Astept raspuns
(P.S. eu sunt nascut in septembrie 1991 si as vrea sa-mi deschid o firma de constructi cu ajutorul parintilor in special al tatalui care este maistru constructor)
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 19:31, 3 Martie 2009
asteptati pana impliniti 18 ani, sau isi face tatal dvs.firma si va poate ceda partile sociale dupa ce impliniti 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand sa-mi depun dosarul la casa de pensii? CYBORG CYBORG Buna seara! Am doua intrebari, as dori sa-mi raspundeti. 1.Am varsta de 63 de ani in 2017.Nascut in 9 iulie 1954. Este adevarat ca ies la pensie pt. ... (vezi toată discuția)
Varsta casatorie simona35 simona35 Buna ziua. Daca implinesc 18 ani peste 3 luni,si am facut toate aranjamentele pentru nunta luna aceasta,cum pot sa fac sa ma casatoresc inainte de a implini 18 ... (vezi toată discuția)
Starea civila - varsta minima pentru casatorie Care este virsta minima pentru incheiarea unei casatorii in cazul femeii? Multumesc (vezi toată discuția)