avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

cand se face reabilitarea in cazul unei condamnari la 4 ani cu suspendare sub supraveghere cu termen de incercare de 8 ani? se face de drept sau cu cerere in instanta?
Cel mai recent răspuns: tukyduta , utilizator 09:27, 16 Mai 2013
Cei de la politie sustin ca datorita faptului ca pedeapsa este mai mare de un an trebuie facuta cerere in instanta pentru reabilitare. Pe de alta parte cei de la Serviciul de Probatiune sustin ca si dvs ca este reabilitare de drept si lipsa de comunicare intre institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier marius900 marius900 Buna ziua , pe data de 28.04.2010 am fost condamnat la 9 luni cu suspendare si 2 ani si 9 luni perioda de probatiune , alcool la volan , doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Reabilitare leona777 leona777 as vrea sa stiu si eu cand pot sa introduc o cerere de reabilitare, daca am fost condamnat in anul 2012 la 2 ani cu suspendare conditionata pe perioada de 4 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare de drept sau judecătorească? Luciann739 Luciann739 Buna ziua In 2013a fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere si un trrmen de incercare de 7 ani! In 2019 acest termen s a incheiat ... (vezi toată discuția)