avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie apartament-procedura, costuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie apartament-procedura, costuri

As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a dona apartamentul care acum este pe numele meu,fiicei mele,majora.Care sunt procedurile,cat dureaza si costurile aproximative.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:30, 15 Mai 2013
Costurile approximative nu se pot afla Decat daca va duceti cu actele la un notar. Donatia este scutita de impozit, veti plati onorariu si taxa de intabulare. Va trebuie actul de proprietate , certificat fiscal, intabulare, adeverinta asociatie proprietari, cartile de identitate, certificatul de nastere al fetei si al dvs de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer proprietati kamelya_ kamelya_ Fiica mea detine o proprietate la tara si dorim sa o trecem pe numele mamei mele.Ce act am putea sa facem sa nu ne coste foarte mult si cu ce acte ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Donatia catre un copil minor gety73 gety73 Buna ziua, Detin un apartament achizitionat cu credit ipotecar inainte de casatorie (2003).In anul 2006 m-am casatorit iar in anuarie 2008 am dat nastere unei ... (vezi toată discuția)
Schimbul numelui proprietarului Roxiuxx Roxiuxx Buna ziua.Am si eu nevoie de ajutorul vostru,daca se poate. Parintii mei,divortati,sunt plecati in strainatate de cativa ani,mami e stabilita acolo, si vor sa ... (vezi toată discuția)