avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - factura si contract?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - factura si contract?

Ca si PFA colaborez cu firme non-UE. Prestez servicii online. Aceste firme nu au nevoie de factura si contract.

Eu ca PFA sunt obligat sa emit facturi si sa fac un contract cu aceste firme? Pot dovedi venitul meu din extrasul de cont la banca.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:03, 16 Mai 2013
Da. Incheiati contract si completati facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare si facturare pe pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Doresc sa imi infiintez un PFA prin care sa prestez servicii de design grafic. Stiu ca inainte de a colabora cu un client, trebuie sa semnez cu el ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Dovada venit Flow Flow Buna ziua ! Sunt Pfa si am un singur platitor de venit ; cum pot justifica in registrele contabile acest venit , pot sa fac extras de cont sau trebuie sa emit ... (vezi toată discuția)