avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare cu bucluc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare cu bucluc

buna tuturor am o intrebare un frate dealmeu a bagat lichidarea la o firma unde a lucrat anu trecut lichidarea a bagato prin luna mai 2008 deatunci debea acuma a reusit sa optina cartea de munca , ca nu voia patroana sa io dea infine chestia e ca ia trecut in carte articolu 55 el si nici eu nu am putut sal ajut nu stie ce inseanma asta puteti sa maajutati/?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: nelutu30 , utilizator 20:24, 4 Martie 2009
Art. 55. - Contractul individual de munca poate înceta astfel:
a) de drept;
b) ca urmare a acordului partilor, la data convenita de acestea;
c) ca urmare a vointei unilaterale a uneia dintre parti, în cazurile si în conditiile limitativ prevazute de lege.

In functie de litera articolului 55 va veti da seama despre ce incetare este vorba.
Daca ne puteti spune ce litera de la art.55 din Codul Muncii poate va putem ajuta mai mult
nelutu30 a scris:

buna tuturor am o intrebare un frate dealmeu a bagat lichidarea la o firma unde a lucrat anu trecut lichidarea a bagato prin luna mai 2008 deatunci debea acuma a reusit sa optina cartea de munca , ca nu voia patroana sa io dea infine chestia e ca ia trecut in carte articolu 55 el si nici eu nu am putut sal ajut nu stie ce inseanma asta puteti sa maajutati/?
va multumesc

In articolul 55 din codul muncii sunt prevazute modurile de incetare a c.i.m. ... posibil sa fie art.55 lit.b C.mun. - incetarea c.i.m. prin acordul partilor.
deci am aflat este art 55 lit b , ceia cei bine vad va multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta nicu147m nicu147m buna seara ,as avea si eu o intrebare referitoare la disponibilizarea colectiva,lucrez la o itreprindere mare din galati si m-am inscris si meu la ordonanta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vineri am avut o discutie cu angajatorul prin care ... Caramela80 Caramela80 Buna ziua, Vineri am avut o discutie cu angajatorul prin care il notificam ca vreau sa imi depun demisia din motive medicale incepand din ziua urmatoare si sa ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)