avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită citatie pentru restituire cautiune platita de 2 ani ?
Discuție deschisă în Executare silită

citatie pentru restituire cautiune platita de 2 ani ?

acum 2 ani am depus cerere de suspendare la executare ,neexistand valoare stabilita am achitat minim 500 ron taxa cautiune, a fost respinsa si am solicitat cerere de suspendare la executare si pe dosarul de revizuire ,achitand iar 500 ron taxa cautiune, mi-au fost ambele cereri respinse si am solicitat restituirea taxelor de cautiune, comunicandu-mi in scris ca imi vor restitui banii atunci cand va fi o hotarare definitiva !!!!au comasat nr. de dosar al cererii de suspendare la executare cu dosarul de revizuire !!!!!! am asteptat sa se termine procesul de revizuire si s-a intors dosarul la baza. iar pe data de 08.05.2013 am solicitat restituirea celor 2 taxe de cautine :1000 ron, sa dau telefon peste cateva zile si mi se comunica telefonic ca pe 27.05.2013 se va discuta cererea mea !!!!! iar acum BOMBA :am primit eu si sotul citatii sa ne prezentam in instanta in 27.05.2013 la camera..... sala... ora 8.30 la dosarul nr.... cel de revizuire, sunt trecuti intimatii si noi revizuentii!!!!!! pt.fond actiune in constatare HOT V/C revizuire-restituire cautiune, intrebarea mea este:pana cand isi bat joc de mine, sa ne plimbe pe drumuri, cand am mai fost in aceasta situatie si mi-a fost aprobata cererea pe loc si mi s-au restituit banii in aceeasi zi, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns:ESTE NORMAL SA FIM CITATI PT. RESTITUIRE TAXA CAUTIUNE
Cel mai recent răspuns: murgu veronica , utilizator 10:21, 16 Mai 2013
Cererea de restituire a cautiunii se judeca cu citarea partilor.
va multumesc pentru promtitudine, o zi buna sa aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma cautiune in lipsa colaborarii cu avocatul heisunuta heisunuta Buna ziua, Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema. In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru cerere de revizuire nitmar nitmar Am contestat un proces verbal de contraventie, am castigat fondul, am pierdut recursul,am depus cerere de revizuire in termen; am achitat atunci (in luna mai ... (vezi toată discuția)