avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit ipotecar

Buna ziua,
am un credit ipotecar, la care nu am mai platit ratele de trei luni. Sunt singura semnatara a creditului. Incepand cu 1 febr 2013 am ramas fara loc de munca, si nu mai am nici o sursa de venit. Va rog sa-mi spuneti ce solutii am? exista legea falimentului personal? in cat timp se incepe executarea silita?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:16, 16 Mai 2013
Buna ziua,

Daca au trecut 90 de zile de neplata se va trece la executare silita. Va fi executat silit apartamentul. Daca nu aveti cum sa achitati acel credit, va sfatuiesc sa va gasiti dumneavoastra un cumparator, ca sa puteti vinde la un pret bun imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasesc tara- nu mai pot plati ratele adisornicusor adisornicusor Am un credit ipotecar din 2008 pe 30 ani.Pana acum am platit foarte greu ratele dar am fost un bun platitor.Acum am o oferta sa plec in strainatate cu familia ... (vezi toată discuția)
Banci BagrinaTatiana BagrinaTatiana in 2007 impreuna cu sotul am luat un credit ipotecar, eu fiind titular si sotul co-platitor. Am plecat din apartament si a ramas sotul in apartament dar nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008 inainte de xecutare silita Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Datele sunt urmatoarele: - apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008; - debitorul nu mai poate plati rata la credit. Intrebari: - ce ... (vezi toată discuția)