avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plata salariului in procedura de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plata salariului in procedura de insolventa

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns la urmatoarea intrebare:

Un angajat concediat pe motive imputabile dansului, solicita plata ultimului salariu. Avand in vedere faptul ca societatea se afla in procedura de insolventa, suntem obligati sa achitam acest salariu, sau in limita disponibilului, iar daca nu il achitam ce se poate intampla?

Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters258151 , utilizator 12:10, 18 Mai 2013
sunteti obligati sa achiatti salariu. Salariul lui e prevazut in tabelul de creante la fondul de salarii. daca pe ceilalti salaiati iui platiti il platiti si pe el. asta e legea.
Adresati-va cu cerere administratorului judiciar/lichidatorului judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediilor medicale - pre si postnatal monica_dinulescu monica_dinulescu Buna ziua. Am si eu o problema. Am intrat in concediu medical prenatal in data de 10 august 2009, am nascut pe 10 septembrie 2009 si am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neachitate de catre societatea aflata in insolventa? nicusorilinca nicusorilinca Buna seara, Cum credeti ca ar fi mai bine de procedat pentru recuperarea unor drepturi salariale restante de aproape 7 luni, de la o societate aflata in ... (vezi toată discuția)
Deschiderea procedurii de faliment sejc_2010 sejc_2010 Buna seara. In cadrul uni proces de insolventa unde sunt creditor am primit urmatoarea sentinta: Admite cererea administratorului judiciar...... In temeiul ... (vezi toată discuția)