avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Termen pentru depunere declaraþia 010
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Termen pentru depunere declaraþia 010

Buna ziua,

Dupa infiintarea unui SRL, cate zile am la dispozitie maxim pentru a depune Declaraţia 010 privind înregistrarea fiscală la ANAF?
Pe langa 010 mai trebuie depuse si alte declaratii la ANAF dupa infiintare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: hillfingerr , utilizator 13:56, 17 Mai 2013
Buna ziua,
Din cate stiu, 15 zile calendaristice de la emiterea certificatului de inregistrare al societatii comerciale.
av. Gabriel Klein Kiritescu
se pare ca nu mai exista termen. la constituirea firmei la ONRC inregistrarea initiala fiscala este automat trimisa si procesata de catre ANAF. cand am fost la administratia financiara mi-a cerut CUI-ul firmei si mi-a aratat pe calculator ca am fost luat in evidente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 010 srl-d nou-infiintata IRR IRR O societate nou infiintata a depus toate documentele necesare la ONRC, nimic inca la Administratia Financiara. Totusi, pe site-ul Ministerului de Finante, in ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate sc Dorin Baleanu Dorin Baleanu Buna ziua, Vreau sa suspend activitatea societatii comerciale incepind cu 15.06. Ce pasi trebuie sa urmez pt. acest lucru? (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)