avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ajutor judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ajutor judiciar

Buna seara, pot obtine scutire totala de timbru in cazul unui partaj si in conditia in care nu am un venit peste 300 ron pe cap de membru al familiei? Se timbreaza si pasivele? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:23, 17 Mai 2013
Buna ziua,
Da, in conditiile in care aveti un asemenea venit.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Se ia in calcul venitul NET lunar pe membru de familie.
Ultima modificare: Vineri, 17 Mai 2013
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru partaj-mod de calcul JulieC JulieC Buna ziua, doresc sa stiu care este procedura in cazul timbrarii unei cereri de partaj, ma refer la valoarea ei, in conditiile in care , imobilul este achitat ... (vezi toată discuția)
Partaj Andra ionescu Andra ionescu Buna seara. daca sant angajata cu salariu minim pe economie si din acesti bani platesc si pensie alimentara la copil 231 lunar.. pot beneficia de scutirea ... (vezi toată discuția)
Valoare taxa timbru pentru transformare antecontract in contract adriandimitriu adriandimitriu Buna ziua, Am facut un antecontract iar promitentul nu a poutut sa-si onoreze obligatiile (obtinerea cadastrului). ce taxe de timbru se platesc pentru a ... (vezi toată discuția)