avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acordare de sporuri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acordare de sporuri

Activez intr-un SRL infiintat de de primarie. Suntem operatori de salubritate. Ne finantam din fonduri proprii. Doresc sa propun AGA acordarea de unui spor "de penibilitate" (am un raport al ITM care spune ca sunt conditii "degradante").
Cum fac? Ce baza legala invoc?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters15310 , utilizator 13:54, 24 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
rectific raportul spune "cumul de noxe". Ce fac pot da sporuri? concluziile raportului spune ca trebuie sa asigur igiena , trusa sanitara si ca trebuie urmărita starea general de sănătate. Deci ce fac?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri aliiice aliiice buna ziua, am o rugaminte imi puteti da si mie cadrul legal pentru acordarea sporului degradant civic? va multumesc (vezi toată discuția)
Sporul degradant civic sorin20061 sorin20061 Buna ziua, imi puteți spune și mie va rog despre \"sporul degradant civic\" sau \"sporul de rușine\" care se acorda celor care lucrează pe vidanja, ce ... (vezi toată discuția)
Revisal mariejeanne mariejeanne Sal. cum pot sa vad salariul brut din REVISAL pe portalul reges cand ma loghez ? nu se pot vedea toate datele? intreb, pt ca nu stiu daca ultima contabila ... (vezi toată discuția)