avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna ziua...am si eu o problema...sunt angajata pe perioada nedeterminata la un ifn si vor sa imi dau demisia(de comun acord al partilor) si sa ma treaca pe un alt contract pe perioada determinata.In cazul in care nu doresc sa imi dau demisia,ma pot da afara pe criteriu de neperformanta(nu mi-am indeplinit targetul).Ce se intampla cu mine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 17 Mai 2013
Angajatorul nu va poate obliga sa va dati demisia , in caz contrar puteti să sesizati instanţa judecătorească, solicitând anularea demisiei, în cazul în care pretindeti că demisia a fost provocată de angajator.

Incetarea c.i.m. prin demise exclude posibilitate de a beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi impune sa imi dau demisia alexmarcu alexmarcu Buna ziua , Angajatorul vrea sa ma forteze sa imi dau demisia , eu sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata iar firma are o clauza cu ajofm ( ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj rapidcristi rapidcristi Buna ziua, am fost in somaj in perioada decembrie 2009 - martie 2010. M-am angajat la o firma pe perioada nedeterminata. Firma se ocupa cu vanzari de diverse ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ma pune sa semnez demisia fara data? ce pot sa fac?!!! cristina_tud cristina_tud Buna ziua, Sunt putin disperata deci am nevoie de un raspuns urgent!! Va rog!! Sunt angajata cu contract pe perioada determinata pana la data de ... (vezi toată discuția)