avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deschid succesiune sau executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deschid succesiune sau executare silita

Buna ziua.Am o hotarare irevocabila de iesire din indiviziune, in care bunica a castigat 400 mp din 600 mp. A decedat si presupun ca i-a lasat testament matusii care mi-a interzis sistematic sa o vad pe bunica. M-a alungat de fiecare data, chiar si de la inmormantare. Mama a fost data afara din acea proprietate acum 46 de ani iar tata a fost bolnav schizofrenic intretinut de bunica(pana in 1998). Matusa mea (singura, fara copii)nu a facut nimic in acea proprietate, doar m-a impiedicat sa-mi vad bunica bolnava si imobilizata timp de 5 ani. Daca s-au stabilit cotele irevocabile acum 8 ani, voi avea castig daca atac testamentul? Sau sa apelez la un executor judecatoresc?
nu sunte-ti suficient de explicit,sunte-ti nepot ,daca parintii dvs. traiesc,unul din ei, ar trebui sa deschida succesiunea .Ca sa solicitati iesire din indiviziune ar trebui sa aveti o capacitate procesuala.
Prima data trebuie sa dezbateti succesiunea de pe urma bunicii.

Daca parintii dvs. nu mai traiesc, atunci puteti incepe procedura succesorala dvs.
mergeti la un avocat cu actele, prea putine detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune,costuri si pasii ce trebuiesc parcursi cristi091974 cristi091974 Buna seara, Am avut o bunica care a decedat saptamana trecuta la varsta de 91 de ani.In anul 1987 a facut un testament (legalizat la notar) in care ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire GeorgianaR2005 GeorgianaR2005 Buna ziua, Îmi cer scuze daca va deranjez dar am nevoie de ajutor si nu prea stiu unde sa ma adresez! Problem este următoarea: In urma decesului bunicului ... (vezi toată discuția)
Am si eu 2 probleme legate de succesiuni adi20_1979 adi20_1979 1.In cazul meu sunt 3 mostenitori legali, mama mea si cei 2 copii ai fratelui ei, mama mea cu o cota de 50% si cei doi co pii fiecare cu o cota de 25%, unul ... (vezi toată discuția)