avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... procedura inchidere societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

procedura inchidere societate

buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu informatii referitoare la inchiderea unei societati de intermediere, agent de asigurare, cod caen 6720(cod vechi)-activitati auxiliare ale caselor de asigurari si de pensii.societatea are un asociat unic si nu mai avem activitate si nici angajati din luna noiembrie 2006(soietatea a fost infiintata in 2005). am depus toate declaratiile pana acum dar e costisitor sa tii o firma care nu ti produce. va rog sa imi spuneti daca exista posibilitatea de a nu mai depune declaratii si firma sa se radieze automat de la onrc dupa o perioada de x ani sau trebuie sa apelez la un lichidator si sa cheltuiesc mai mult decat am cheltuit la infiintare pentru a scapa de firma asta...nu am datorii, nu am probleme, am declaratiile depuse la timp(sau cel putin asa cred ..contabila le-a depus..)
va multumesc tare mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:45, 6 Martie 2009
Din greseala, am sters pe urma dar se pare ca nu a functionat#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Plec din tara. ce fac cu firma? mishums mishums Buna ziua. Vreau sa plec din tara pentru o perioada nedeterminata, si sunt administratorul unei firme. Nu are angajat. Are datorii si de recuperat bani. Care ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma Popesku Popesku Buna ziua, fata mea are o firma infiinta in 2010 dar nu a reusit sa faca mare lucru, adica mai nimic. Am incercat sa gasim clienti, am avut un agent vreun an ... (vezi toată discuția)