avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cererea de eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cererea de eliberare conditionata

Buna ziua!
Prietenul meu a primit o condamare de 2 ani, dupa un an si 4 luni de executare putand fi eliberat conditionat.Ceea ce insemna ca pe 15 iulie anul curent va intra la comisia de eliberare conditionata.
Intrabarea mea este urmatoarea : In cat timp de la intrarea la comisie va fi eliberat?
Din informatiile noastre am reusit sa estimam ca eliberarea s-ar putea face data de 24 iulie, dar am inteles ca procedura aceasta poate dura de la o saptamana pana la 30 de zile.
Ma puteti ajuta cu cateva informatii ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters290705 , utilizator 22:51, 17 Mai 2013
da este recidivist..
mai sa isi incerce norocul sa mearga pana la capat eu am avut o amica avea rapoarte cu tona activitati cam deloc si deh la prima instanta au respinso dar la recurs au admiso asa ca deh totul tine de noroc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
E nevoie de avocat la eliberarea conditionata? anush17 anush17 pentru eliberarea conditionata trebuie sa ai tu avocat sau se da din oficiu? Cum este cel mai indicat? (vezi toată discuția)