avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Duplicat dupa certificatul de casatorie al parintilor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Duplicat dupa certificatul de casatorie al parintilor

Buna ieri am fost la primarie si am vrut sa scot o copie de certificatul de casatorie a lui maicamia si taicameu.Domnisoare de acolo ca nu poate sa-mi deie numa daca merge taicameu sau maicamea.Nu este nici o metoda ca sa pot solicita eu?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:26, 21 Mai 2013
buna ziua ..da exista o metoda..sa faca mama sau tatal dumneavoastra o procura precum ca va imputerniceste pe dumneavoastra de a scoate din primarie certificatul de casatorie...
Procura poate fii data in fata unui notar din tara sau din strainatate(daca are apostila de la Haga) ori la ambasada sau consulat.
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut dan19755 dan19755 buna ziua,am un prieten in SPANIA ce a pierdut CERTIFICATUL DE NASTERE si m-a rugat sa merg eu la PRIMARIE sa ii scot altul. este posibil? i-mi trebuiesc cumva ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Recunoastere certificat de divort american in romania bee79 bee79 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt documentele de care ar avea nevoie sora mea pentru recunoasterea certificatului de divort american in Romania? Mentionez ... (vezi toată discuția)