avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA cu TVA la cerere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA cu TVA la cerere

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca un PFA poate deveni platitor de TVA cand doreste - completand un formular 070 - sau doar cand depaseste CA de 65000 euro.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudana , utilizator 15:12, 20 Mai 2013
Puteti deveni platitor de T.V.A. la cerere inainte de a atinge plafonul de 65.000 euro. Procedura e ceva mai complicata decat depunerea declaratiei 070. Cred ca cel mai bine este sa mergeti la ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE de care apartineti si sa luati de acolo toate formularele si sa stabiliti procedura.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plafon tva BogdanPena BogdanPena Buna ziua, Am depasit in Decembrie plafonul TVA de 65.000 euro, va rog sa imi spuneti ce documente trebuiesc depuse pentru a ma inregistra ca platitor de ... (vezi toată discuția)
Plafon impozit pe profit RodiZ RodiZ Conform legislatiei, o microintreprindere trece de la plata impozitului pe venit la cel pe profit dupa atingerea pragului de 65000 eur cifra de afaceri sau ... (vezi toată discuția)
Diminuare impozit pe profit Markus77 Markus77 cum poate diminua un S.R.L. impozitul pe profit in urma unei tranzactii imobiliare? doar reinvestind ? poate reinvesti in orice? mentionez ca in urma ... (vezi toată discuția)