avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatilor dintr.o firma mica aflata in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatilor dintr.o firma mica aflata in insolventa

in prezent lucrez la o soc. constructi aflata in insolventa, nu sunt disponibilizat. i ntrebarea este am drepturi la salari compensatorii, lacite salari/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:59, 19 Mai 2013
Puteti beneficia de salarii compensatorii doar in cazul in care concedierea s-a dispus pe motive care nu au legatura cu dvs si numai daca exista asa ceva prevazut in ccm aplicabil , in c.i.m. sau in reg.intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de prevederi , angajatorul nu este obligat sa acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gabitag gabitag Ce drepturi are un angajat cand societatea la care lucreaza a intrat in insolventa? Va multumesc pentru raspuns! (vezi toată discuția)
Concediere anamariap28 anamariap28 buna ziua, Astazi am primit preavizul de la firma unde lucrez, aducandumi-se la cunostinta ca postul pe care il ocupam a fost desfintat. In aceste conditii eu ... (vezi toată discuția)
Firma care intra in insolventa Victorina20 Victorina20 Buna ziua, in momentul de fata lucrez la o firma care intra in insolventa (nu stiu daca s-a depus dosarul sau nu pentru ca nu ni se spune) as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)