avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen recurs

Buna ziua am si eu o intrebare,am pprimit o condamnare cu executare la care am facut recurs, termenul este pe 31 luna aceasta, intrebarea mea este,daca cer amanarea judecarii recursului pt a imi angaja avocat excista vreo sansa sa mi se respinga cererea? ce alte motive as putea invoca? avocata dupa fond care evident nu a facut o treaba foarte bune a plecat in Canda,este nevoie sai cer o copie de bilet ceva sa dovedesc aces lucru pt a mi se acorda un alt termen ,preferabil mai indepartat! va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:20, 29 Mai 2013
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In acest caz aveti sanse foarte mari mai ales daca ati avut angajat avocat si la fond.

Va multumesc, exista vreun alt mod prin care imi pot asigura/forta amnarea?
Moduri intotdeauna exista... dar veti obtine amanarea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua citatii pe aceeasi data,unul cu mandat de aducere animacikaa animacikaa buna ziua in data de 6 martie am doua procese...unul la o judecatorie(cu mandat de aducere) si celalalt la 250 de km la curtea de apel (recurs,al doilea ... (vezi toată discuția)
Termen recurs mariustec mariustec Se poate ca la al 2lea termen din recurs sa ma prezint fara avocat?la primul termen am cerut amanare ptr angajare aparator si nu mi-am angajat..pot cere ... (vezi toată discuția)
Cum pot amâna primul termen al recursului? catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Pe 13.06.2013 este primul termen de recurs. eu am calitatea de intimat si doresc sa stiu daca pot cere amanare pentru luare la cunostinta de ... (vezi toată discuția)