avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dubii in legatura cu act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dubii in legatura cu act de vanzare-cumparare

buna ziua ,
am un vecin care a fost dat in judecata ptr. acumulari mari la intretinere.
am hotarat sa cumpar ap.(defapt sunt doua camere intr-un fost camin) de la el ,asa ca vreau sa-i dau un avans sa plateasca datoriile dupa care sa perfectam actele.
problema este ca el a fost insurat si actualmente este divortat , are si doi copii plecati prin germania.
intrebarea mea este : -la perfectarea actelor trebuie sa semneze si fosta sotie(mentionez ca nu s-a facut nici un partaj), sau copii?

-sau se poate ridica careva din ei peste ani cu pretentii??
multumesc
Bunul imobil comun va fi instrainat cu acordul de vointa al fostei sotii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb de apartament-acte necesare Criss1984 Criss1984 Buna seara! As dori sa va intreb ce acte sunt necesare pentru un schimb de apartament de 3 camere cu unul cu 2. Doresc sa mentionez ca apartamentul este al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.doi soti, in momentul casatoriei au avut bunuri proprii, ... SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua.Doi soti, in momentul casatoriei au avut bunuri proprii, fiecare cu copii majori la momentul casatoriei . Dupa 2 ani, divorteaza la Starea civila ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament. buna seara . as dori sa stiu daca pot sa ... dansidana dansidana VANZARE APARTAMENT. Buna seara . As dori sa stiu daca pot sa vand apartamentul propritate personala daca am acordul sotului in scris dat in fata unui notar ... (vezi toată discuția)