avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa fiscala

am un srl cu obiect de activitate comercializarea de incaltaminte.trebuie sa depun la ministerul de finante pana la 15 mai?
Cel mai recent răspuns: MIRELA BEJAN , Consultant fiscal 09:39, 8 Aprilie 2005
Angajatorii au avut termen de depunere a fiselor fiscale pentru veniturile anului 2004 pana la 28.02.2005.Pana la 15 mai trebuie sa depuna declaratia privind impozitul pe venitul global angajatii carora din diverse motive firma la care au functia de baza nu le-a facut regularizarea.
Intrebarea dvs. este usor neclara.Banuiesc ca va referiti la dvs. ca persoana fizica.Nu stiu daca pe langa srl-ul pe care il detineti mai sunteti si salariat. Daca da, atunci trebuie sa vedeti daca firma la care sunteti salariat a regularizat sau nu fisa fiscala.In mod normal dvs. trebuia sa dati o declaratie pe proprie raspundere in care sa mentionati daca aveti/nu aveti si alte venituri.In cazul in care fisa fisala nu va este regularizata trebuie sa depuneti pana la 15 mai declaratia privind impozitul pe venitul global.
Daca dvs in intrebare doreati sa stiti daca trebuie sa depuneti pana la 15 mai declaratia pentru dividendele la care aveti dreptul ca asociat al srl-ului, raspunsul este NU deoarece venitul din dividfende se impune la sursa si nu intra in categoria vniturilor globalizate.

Mirela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de impozit pe venit hecuba hecuba am 2 intrebari la care sper sa primesc cat mai repede raspuns. 1. in 2006 am realizat venituri doar din salarii, la 2 angajatori 2. in 2007 am avut tot 2 ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit global Dana_2006 Dana_2006 Buna ziua, As vrea sa stiu daca am obligatia depunerii declaratiei de venit global pe anul 2004. Mentionez ca am lucrat tot anul la acelasi angajator si ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul global aida1 aida1 asociatul unic trebuie sa depuna declaratia de impozit pe venitul global? Dar o persoana care a fost in concediu ingrijire copil si a primit indemnizatia de ... (vezi toată discuția)