avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Programul Kogalniceanu - schimbare banca
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Programul Kogalniceanu - schimbare banca

Se poate alege alta banca dupa ce ai primit confirmarea de la AIPPIMM?
Am ales o banca in cadrul programului si acum vreau sa depun documentatia la alta banca.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:41, 20 Mai 2013
Daca banca aleasa de dvs are protocol semnat cu AIPPIMM, se poate schimba., dar trebuie notificat la AIPPIMM aceasta intentie. Luati legatura cu ei pentru siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aippimm bob02008 bob02008 Buna ziua, am infiintat acum doua luni un SRL-D. Stiu ca o prima regula a acestui program oferit de stat este de a instiinta Departamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva unui "reprezentant al angajatiilor" ? Filip2019 Filip2019 Ce se poate face impotriva unui \"reprezentant al angajatiilor\" care semneaza acte ce aduc prejudicii salariatilor fara a se consulta cu acestia ? (sa semnat ... (vezi toată discuția)
Semnatura notificare spotty spotty Buna ziua, Azi am primit notificarea privind incetarea contractului de munca conform art. 65 legea 53/2003. Notificarea este semnata de administratorul ... (vezi toată discuția)