avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata unei rate opreste/intarzie/suspenda executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

plata unei rate opreste/intarzie/suspenda executarea silita?

Buna ziua,

Plate unei rate trecuta de scadenta poate opri / intarzia / suspenda executarea silita in masura in care aceasa s-a declansat deja?

Se poate ajunge la un acord cu banca pentru o re-esalonare a ratelor in masura in care 2 din cele 3 parti in contract au plecat din tara si acum s-ar putea plati ratele?

Se poate negocia direct cu banca sau cu executorul judecatoresc?

Multumesc anticipat.

Cu respect,

Moonspell
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:13, 20 Mai 2013
Cu banca trebuie sa discutati.
Plata unei rate nu opreste executarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare recuperari creante madalinadorina madalinadorina buna ziua ! am primit astazi o notificare de plata de la o firma de recuperari creante pe numele mamei mele ,care are desigur un contract de credit in care ... (vezi toată discuția)
Termen executare silita pentru credit prima casa balaceanud balaceanud Buna ziua In 2010 am luat un credit prima casa pentru un apartament de 2 camere in constanta. S-a intamplat acum sa intarzii sa platesc o rata si cind am ... (vezi toată discuția)
Art.120 din oug nr.99/2006 dcg_kmellia dcg_kmellia Buna ziua, Deoarece suntem in proces de divort, sotul meu a refuzat sa mai plateasca ratele la un credit de nevoi personale, in care eu apar ca si coplatitor. ... (vezi toată discuția)