avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu comun PFA si SRL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu comun PFA si SRL

Buna ziua,

Situatia este urmatoarea: am deschi un SRL in 2007 cu sediul intr-un apartament care era pe numele parintilor (prin contract de comodat). In anul 2009, SRL-ul a fost cesionat catre fratele meu. Intre timp apartamentul a fost trecut pe numele meu printr-un act de vanzare-cumparare. Nu mai stiu nimic de SRL-ul cesionat, nici daca si-a schimbat sau nu sediul.
In cazul in care SRL-ul nu si-a schimbat sediul, pot deschide un PFA cu acelasi sediu? In cazul in care nu este posibil acest lucru si daca SRL-ul nu si-a schimbat sediul, exista demersuri legale prin care sa pot anula acel contract de comodat facut intre SRL si parintii mei avand in vedere ca nu mai sunt ei proprietari, obligand astfel SRL-ul sa-si schimbe sediul?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alicegab , utilizator 11:48, 22 Mai 2013
Puteti deschide PFA si nu cred ca are sens sa platiti demersuri sinuoase pentru schimbarea sediului acelui SRL.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare sediu pfa voidro voidro Urmeaza sa opresc contractul de inchiriere al spatiului declarat sediul PFA. Nu voi inchiria alt sediu. Locuiesc intr-un imobil ce este in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Sediul social al asociatiei in acelasi sediu cu pfa (apartament o camera) iulia_mic iulia_mic Buna ziua, Va rog sa imi scrieti daca pot sa inregistrez sediul social al unei Asociatii (ONG) pe acelasi sediu (adresa) unde deja avem deschis si un PFA (al ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu fiscal pfa cadyman cadyman Buna ziua, Mi-am schimbat buletinul pe Oras. Bragadiru Judet Ilfov Acum trebuie sa imi schimb domiciliu fiscal din Braila in orasul Bragadiru , Judetul ... (vezi toată discuția)