avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura cererilor cu valoare redusa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura cererilor cu valoare redusa

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
pentru cererile cu valoarea redusa este reglementata o procedura la art. 1025 si urm c. civ.
Formularele care trebuie completate se listeaza pe pe site-ul MJ, sau se preia cel din Ord. 359/2013?
Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema, va rog sa ma ajutati.
Se completeaza cele de pe sait-ul Ministerului Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma foooooarte mare cu care am colaborat nu mi-a achitat ... Stan Papusa Stan Papusa O firma foooooarte mare cu care am colaborat nu mi-a achitat o factura de peste 90 de zile. Eu am un srl (one man show, ei o companie cu peste 400 de ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata firma de transport pentru recuperarea banilor AlexandraCionca AlexandraCionca Buna ziua, Dat fiind ca majoritatea articolelor Dvs. au fost scrise pe baza intrebarilor cititorilor, am o intrebare pentru Dumneavoastra si am rugamintea ... (vezi toată discuția)
Cererile cu valoare redusa art.1028 ncpc irina35 irina35 Este obligatorie prezentarea la instanta a formularului de cerere asa cum este dat de Ordinul 359/C/2013, adica cu chenar si cu toate liniile care sunt acolo, ... (vezi toată discuția)