avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probabilitate!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probabilitate!

Va scriu ca am mari emotii in procesul in care sunt implicat!S-a efectuat o expertiza tehnica judiciara care imi da dreptate mie,ca parat!Totusi judecatoare parca e impotriva mea,am si recuzat-o fara nici un rezultat!Acum tre sa ma duc la termenul final...e posibil sa nu imi dea dreptate mie chiar daca expertiza e de partea mea si din care reiese ca nu am nici o culpa?Adica poate sa se dea o sentinta defavorabila in litigiu de munca?(banuiesc ca judecatoare tine cu partea adevrsa ca e din oras la el,mi a pus piedici destule in desfasurarea procesului)..ce primeaza?probele sau abuzul ei in serviciu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 4 Martie 2009
nu va impacientati ca mai exista si cai de atac.

Stimate user!
Nu fiti atat de pesimist! Judecatorul trebuie sa judece impartial si bazat numai pe probele de la dosar.
Ati afirmat ca ati depus si o cerere de recuzare a judecatorului ce solutioneaza cauza in care aveti calitatea de parat, cerer care a fost respinsa pe motiv ca aceasta nu a fost intemeiata.
Ganditi pozitiv si nu va mai faceti ganduri negre...
In general, in litigiile de munca, judecatorii dau solutii favorabile salariatilor daca acestea sunt dovedite.
Daca nu aveti avocat cu care sa va sfatuiti, desi era bine sa aveti unul... asteptati solutia instantei care nu este irevocabila, fiind vorba despre instanta de fond. Daca solutia pronuntata va nemultumeste o puteti ataca urmand a fi judecata la Curtea de Apel. ;)
cata26 a scris:

Va scriu ca am mari emotii in procesul in care sunt implicat!S-a efectuat o expertiza tehnica judiciara care imi da dreptate mie,ca parat!Totusi judecatoare parca e impotriva mea,am si recuzat-o fara nici un rezultat!Acum tre sa ma duc la termenul final...e posibil sa nu imi dea dreptate mie chiar daca expertiza e de partea mea si din care reiese ca nu am nici o culpa?Adica poate sa se dea o sentinta defavorabila in litigiu de munca?(banuiesc ca judecatoare tine cu partea adevrsa ca e din oras la el,mi a pus piedici destule in desfasurarea procesului)..ce primeaza?probele sau abuzul ei in serviciu?

Pe baza probelor administrate, instanta va stabili verdictul ... in caz ca nu sunteti multumit de solutia data, aveti posibilitatea de a exercita caile de atac impotriva acestei hotarari.
Exista posibilitatea va instanta sa pronunte , totusi, o solutie nefavorabila dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare judecator sau stramutare?? daisys daisys Am sa cer o parere si aici la care sper sa ma lamuresc. La penultimul termen de judecata s-au incuviintat probele cu inscrisuri si expertiza contabila.Unul ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecator AurelianDan AurelianDan Speta este urmatoarea: un judecator a dat o solutie intr-un proces penal, in prima instanta pentru un cetatean,cu condamnare. Acelasi judecator,a fost ... (vezi toată discuția)
Expertize tehnice-auto contradictorii elenaf elenaf Buna seara, Ca parti vatamate am luat cunostinta de concluziile expertizei emise de catre Politie precum si de concluziile expertului parte angajat de noi. ... (vezi toată discuția)