avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Obtinere istoric rol fiscal sector 2
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Obtinere istoric rol fiscal sector 2

Buna ziua,
poate sa ma ajute cineva cu un sfat cum pot obtine un istoric de rol fiscal pentru un imobil din sectorul 2?
Multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Cel mai recent răspuns: infobubu , utilizator 23:24, 2 Iunie 2013
Buna ziua,

Mergeti la primaria sectorului 2 cu copie de pe buletin si un titlu de proprietate pe imobil, sau
ceritificat de mostenitor sau legatar.
Buna ziua,
in cazul in care nu am inca un titlu de proprietate, sau certificat de mostenitor sau legatar pot obtine in alte conditii acest istoric, am nevoie pentru a face acest certificat de mostenitor de acest istoric de rol fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere rol fiscal dupa cumpararea unui teren Alex_8 Alex_8 Stiti cumva daca noul propietar al unui imobil(teren) trebuie sa se prezinte personal la Primaria de care apartine terenul in cauza pentru a face deschidere de ... (vezi toată discuția)
Acte casa construita fara autorizatie - cum dovedesc proprietatea? AlecuDragos AlecuDragos Buna ziua! Detin un teren in Bucuresti sector 3 zona ''23 August'' cumparat in urma cu 28 ani. L-am cumparat cu CHITANTA DE MANA la vremea aceea, am ... (vezi toată discuția)
Mostenirea casei construita de parinti, ambii decedati, cadastru si intabulare casavie casavie Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns! Tatal meu si mama mea au construit casa in care am crescut in 1959-1961. Mama mea a murit in 1994. Tatal ... (vezi toată discuția)