avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... este obligatorie indicarea reprezentantului legal si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

este obligatorie indicarea reprezentantului legal si a domiciliului acestuia in cazul unei societati?

Cererea de chemare in judecata trebuie sa indice numele, prenumele, domiciliul reprezentantilor partilor, daca este cazul.
Cum procedez in cazul in care chem in judecata o mare firma de tip SA careia nu-i cunosc reprezentantii nici domiciliul lor?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:06, 22 Mai 2013
Daca dv chemati in judecata un SA , trebuie sa treceti:
1-denumirea
2-sediul
3-Cui-ul
4-nr sub care a fost inregistrata soc la Reg Com. , J
5-contul bancar
6-numele, prenumele reprezentantului legal al societatii (administrator, presedinte consiliul de administratie),
3,4,5 in masura in care le cunoasteti,ele se pot obtine de pe sit-ul ONRC.
-iar ptr dv ca reclamant , (pe langa elementele de identificare )dovada calitatii in care faceti cererea de chemare in judecata.(consilier, avocat, imputernicire potrivit legii, reprezentant legal copie legalizata de pe inscrisul doveditor al calitatii sale, mandatar cu procura in original sau copie legalizata)
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Adriana Stanica, Consilier juridic
Stimat forumist,

Datele privind o societate comercială le puteți obține făcândo cerere de furnizare informații, de la Registrul Comerțului.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce am de facut Janoskarobi Janoskarobi Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar pt.pers.juridica, necesar inscriere reg.op.comunitari claudiu.cristea claudiu.cristea Buna ziua! Am urmartoarele neclaritati in vederea obtinerii cazierului judiciar pentru o pers.juridica- SRL. Aceasta pers.juridica are drept asoc. 2 ... (vezi toată discuția)
Cum formulez un inscris in cazul renuntarii cererii de interventie din citatia de mai jos primita Lmihai56 Lmihai56 Sunteti chemat in aceasta instanta, camera E23-Paul Negulescu,Completul 36 fond ,in data de 14 septembrie 2018, in calitate de intervenient , in procces cu ... (vezi toată discuția)