avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita fara bunuri

buna ziua,

Vin si eu cu o intrebare. In cazul in care sunt administratorul unei firme care are un contract de comision cu o alta firma dar nu eu am contractat aceasta firma care acum are un titlu de executare silita asupra societatii la care sunt administrator ce se poate rasfrange asupra mea? Firma la care sunt administrator nu are bunuri si nici eu de altfel nu am bunuri pe numele meu. Ce se va intampla cu executarea silita? Creditorul ma poate da in judecata pentru inselaciune? Mentionez ca la firma respectiva au fost 2 asocitati care insa s-au certat dar bunurile si banii i-au fost dati celuilalt asociat fara ca noi sa stim ca ei nu se mai inteleg si exista martori care au vazut ca s-au platit si restituit bunurile din contract.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: witch0407 , utilizator 13:00, 21 Mai 2013
Executarea silita va fi incheiata cu un proces verbal de insolvabilitate.
multumesc pt raspuns.
se mai poate sa fiu data in judecata dupa aceea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa executarea silita witch0407 witch0407 In urma unui contract de comision s-a ajuns la executare silita, eu in baza acestui contract mai pot fi data in judecata pe penal? ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Bun imobil comun - executare silita ioanagts ioanagts Buna ziua, am fost asociat si administrator la un srl. societatea a intrat in insolventa si lichidatorul a cerut angajarea raspuderii administratorilor. am ... (vezi toată discuția)
Fosti asociati... NicoBC NicoBC Am nevoie de un sfat ... Am avut o firma cu inca un asociat ( eu aveam 60%, iar el 30%). Am luat un imprumut pe firma de la banca, nu a fost achitat, asa ca ... (vezi toată discuția)