Aproximativ am rezolvat problema plătind o suma de 13% din cat s-a cerut initial - deoarece am dus acele documente justificate care le-au cerut -desi nu trebuia sa le duc decat cele elementare (adeverinta administrator bloc si declaratie pe propria răspundere de la Proprietarul ap. unde am locuit in chirie).
Am anexat:
- Contract perioada determinata de 3 luni, nr. x /2006 in care este specificat ca nu trebuie sa anunt Administratia Fiscala nici eu si nici proprietarul la data încheierii acestuia.
- Declaratie pe propria răspundere de la vecini nume si nume, unde am locuit ulterior.
- Copie CI de Italia pentru sora mea din 07.2007
- Declaratie pe propria răspundere ca am locuit împreuna cu sotia la noua adresa.
- Adeverinta de la asociatia de locatari a Blocului respectiv, unde am locuit in Constanta cu contract de închiriere.
- Adeverinta pe propria răspundere de la proprietar Apartament ca nu am locuit ulterior la adresa in cauza.
In ziua de 31.05 am depus si contestatia (dosar aproape complet) la adresa de infiintare a popririi pe salariul meu la instanta de judecata cta, urmează sa anulez prin cerere sau neprezentate aceasta contestatie ... si mai ales daca angajatii Agentiei Fiscale se tin de cuvânt si pana joi primesc înstiintarea la servici cu stoparea popririi pe salariu deoarece datoria s-a stins.
De observat ca m-am prezentat cu documentele alea anexate la gheseu si doamna lucrătoare m-a disperat efectiv exprimându-si propriile convingeri si anume ca eu am o restanta de 1600 ron aprox si ca asta e de plata si ca nu o intereseaza pe ea ce hartii am adus, apoi am cerut insistent sa vorbesc cu doamna de la celalat birou care se ocupa de \"cazul\" meu de cateva zile in urma .. (i-am explicat ca e imposibil ca doi angajati ai aceleasi Agentii Fiscale sa aiba pareri diametral opuse fata de situatia data ) a trebuit sa-i spun de 4 ori si sa astept 4 minute pana s-a hotarat sa o cheme pe cealalta doamna .. cu care am rezolvat problema in 2 minute si a tacut asta malc si mi-a dat si numarul de inregistrare.
[Cititi va rog Regulamentul de postare pe forumul Avocatnet.ro si conformati-va. Multumesc]
www.avocatnet.ro/content/tag...