avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere rosi expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere rosi expirate

Aseara am fost oprit de politi si au constatat ca aveam numerele provizori expirate mi-au luat permisul au facut acel proces verbal am dat declaratie .Numerele erau expirate de 8 zile am specificat an declarati ca ma duceam cu masina la rar nu am fost inplicat an vrun accident dupa ce au terminat miau dat dovada de permis si mau lasat sa plec acum nu stiu ce e de facut ce trebuie sa fac eu ce mi se poate antampla nu mi sa mai antamplat niciodat si nu stiu care sat procedurile va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:41, 4 Martie 2009
va fi angajata raspunderea penala si se vor efectua acte de cercetare , se poate aplica o amenda administrativa de catre procuror.
Stimate Domn/Doamna,
Ati condus un autovehicul neinmatriculat indiferent care a fost motivul.In procesul-verbal,agentul de pol.ar fi trbuit sa completeze sanctiunea si art.din codul rutier (incalcat)Daca este asa, verificati singur care este urmarea.Va sfatuiesc sa consultati un avocat cu pricepere in contestatiile la codul rutier.
Am presupus ca v-a inmanat p.v. de care ati amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere rosii expirate! chucky_florin chucky_florin in dimineata zilei de 1 octombrie la ora la care trebuia sa plec la munca am ramas fara benzina la masina ,ca sa ma incadrez in timp si sa nu intarzi la munca ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate Ioan Ciobanu Ioan Ciobanu O situatie specific romaneasca in care doua probleme similare nu se rezolva identic este intalnita in legislatia rutiera. Art. 85din Codul rutier (OUG ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere false adita1974 adita1974 am vrut sa mut o masina dintrun loc cu circa 50 metri mai in fata,ma oprit politia si mia cerut actele leam prezentat si au constatat ca numerele provizorii ... (vezi toată discuția)