avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pierdut carte munca dar am o copie a ei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pierdut carte munca dar am o copie a ei

Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tydor , utilizator 18:49, 21 Mai 2013
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns.Sa inteleg ca adeverintele pentru locurile de munca din Bucuresti le voi gasi la ITM Bucuresti iar cele de la Constanta la Constanta ? Credeam ca obtinand o copie conforma cu originalul a cartii mele nu mai trebuie sa alerg dupa toate acele documente.Scuze pentru inadvertente.
Daca societatile comerciale la care ati lucrat au sediul social in Bucuresti va puteti adresa ITM-ului Bucuresti, respectiv ITM Constanta daca au sediul social in Constanta.

La solicitarea dvs va trebui sa atasati copia Monitorului Oficial in care l-ati declarat pierdut carnetul de munca.

Aveti grija ca , potrivit OMMSF nr.1323/2009 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii pentru eliberarea de adeverinte se percepe o taxa de 40 lei/document. Taxa se va plati in contul IBAN al ITM-ului, prin mandat postal sau la caseria ITM-ului.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta adina30iulia adina30iulia Buna ziua.Mi-am pierdut cartea de munca in urma cu mult timp dar mi-a ramas o copie xerox a ei. Ce trebuie sa fac in acest caz pentru a ma angaja fara ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime la firma de negasit dioelimar dioelimar Am pierdut cartea de munca. Am reusit sa obtin pentru refacerea ei adeverinte de la toate locurile de munca mai putin una. Este vorba de un SRL pe care nu stiu ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de munca Va rog sa ma ajutați cu un sfat. Vreau sa dau injudecata o avocata care m ia pierdut acte originale pt refacerea dosarului de divorț din care și cartea ... (vezi toată discuția)