Buna ziua!
Pe data de 4 noiembrie am fost oprit de catre cei de la politia rutiera,mi sa supus testul cu etilotestul si s-a constatat ca aveam 0,51 in aerul respirat,am fost dus la Institutul de medicina Mina Minovici,mau intepat si dupa 2 luni mi-au zis ca aveam 0,95 respectiv 1,15 alcool in sange,cei de la rutiera mau obligat sa fac o alta recalculare,de (510| lei)am facut-o si pe aceea si dupa alte 3 luni mi-au zis ca avea 1,55 repectiv 1,65 alcool in sange exact in momentul in care m-au oprit dansi,am facut 3 audieri cu tot atatea declarati dupa care dupa 2 saptamani m-a audiat si procurorul,alta declaratie dar fara nici o decizie,tin se mentionez ca nu am avut accident,doar m-au oprit dupa ce iesisem dintr-un local din centrul vechi,domnul procuror mia zis ca voi primi o citatie acasa in luna aprile respectiv mai,dar nu a venit nimic deocamdata,stiu ca e cam tarziu sa caut informatii despre ce ar trebui sa fac si ce nu ar trebui sa fac,dar cred ca veti gasi solutia si in cazul meu,pe data de 28 mai ar trebui sa plec din tara cu un contract de munca ,si nu vreau sa interpreteze ca vreau sa fug de responsabilitatile pe care le am in cazul meu.Stiu ca ceea ce am facut nu are scuza,puteam doamne fereste sa nenorocesc pe cineva,chiar imi pare nespus de rau pt ceea ce am facut.
Astept cu nerabdare sfatul dumneavoastra,sper si am increderea ca veti gasi solutia si pt mine.
Cel mai recent răspuns:
ContSters58959 , utilizator
18:09, 3 Noiembrie 2013