avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost martor la o bataie, din pacate mi-am facut ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost martor la o bataie, din pacate mi-am facut datoria de cetatean si am sunat la 112

acum 2 zile am fost martor la o bataie, mi am facut datoria civica si am sunat la 112. A venit politia, mi au luat datele si acum sunt chemat la politie pentru declaratii...nu vreau sa am probleme de viitor si nu vreau sa fiu chemat in instanta(in calitate de martor)
as vrea sa ramana asa... ce pot face, ce patesc daca refuz sa dau declaratie ori sa merg la politie.

cu stima,
emil
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Emil12, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:57, 21 Mai 2013
pe scurt:nu pot sa fac nimic... sunt obligat sa merg sa declar tot?

multumesc de raspunsuri, o zi cat mai placuta!
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Emil12, utilizator
Veti hotari strategia dvs ,numai la momentul in care veti fi citat
Exista posibilitatea sa fiti citat pentru declaratii la un interval de timp,in care puteti afirma va avand in vedere vechimea evenimentului ,nu va mai amintiti circumstantele acestuia
Totusi este bine sa va ganditi sa va asumati responsabilitatea declararii adevarului,nu de alta ,dar poate si dvs la randul dvs va veti confrunta cu situatia in care un martor de buna credinta va poate ajuta sa sustineti circumstantele producerii unui eveniment in care puteti fi parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare declaratie la politie ? r0bert r0bert Buna ziua. Acum 2 zile eram la un bar din oras cu niste cunostiinte. Unul dintre ei avea masina si bause in jur de 4 beri si s-a urcat la volan. Ne-am urcat ... (vezi toată discuția)
Citatie martor pt declaratie la politie Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori un sfat in legatura cu o problema. Aproximativ acum doua luni s-a intamplat un incident la care am fost martora,a fost prins un individ ... (vezi toată discuția)
Retragere declaratie martor, consecinte Bogdann98 Bogdann98 Buna ziua, un prieten a fost lovit de un om acel prieten a scos certificat si a făcut plângere sa deschis dosar am fost sunat de politie sa ma prezint sa dau ... (vezi toată discuția)