avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asociat unic salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asociat unic salariat

am urmatoarea situatie un fost angasat ca director comercial din 2007,prin cesiune de creante devine asociat unic, iar cel care a detinut srl devine administrator cu puteri depline. doresc sa stiu daca noul asociat unic poate ramane angajat cu contract de munca . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 4 Martie 2009
Potrivit legii, asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic si administrator srl live_maz live_maz s-a modificat din nou L31/1990? eu stiam ca asociatul unic al unui srl poate fi angajat al acesteia cu conditia sa nu fie si administrator. ati auzit despre ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! stanceni stanceni Poate sa-mi spuna si mie cineva daca pana la urma urmelor, cu toate modificarile Legii31/1990 este posibil ca asociatul unic/administratorul sa fie salariat ... (vezi toată discuția)
Asociat unic-angajat alissia246 alissia246 Daca o pers.este asociat unic si administrator intr-un srl ,poate fi si salariat al acestei firme? (vezi toată discuția)