avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contractul de voluntariat se considera vechime in ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contractul de voluntariat se considera vechime in campul muncii pt profesia de mediator?

As dori sa stiu daca voluntariatul se considera vechime in munca pt mediator...Am absolvit facultatea in 2012,insa nu am profesat cu contract de munca,doar sub forma de practica sau voluntariat...multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:18, 21 Mai 2013
Activitatea desfasurata in baza unui contract de voluntariat nu constituie vechime in munca.

La terminarea perioadei de voluntariat, se va elibera de catre organizatia gazda un certificat nominal care sa va recunoasca prestarea activitatii de voluntar, precum si experienta si aptitudinile dobandite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat arrinna arrinna exista o lege a voluntariatului cum ca daca esti voluntar ti se trece perioada ca experienta in cartea de munca? (vezi toată discuția)
Contract cadru voluntariat grigore665 grigore665 Buna ziua, Suntem cateva persoane care am facut on ONG care deruleaza programe si activitati educative in randurile tinerilo, desfasurarea a unor ... (vezi toată discuția)
Certificat de voluntariat Tulip tulip Tulip tulip Am facut voluntariat in domeniul financiar contabil in cadrul a trei asociatii fara scop patrimonial in domeniul sportiv. Cum se poate obtine un Certificat de ... (vezi toată discuția)