avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din concediu cu 4 zile inainte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din concediu cu 4 zile inainte

Buna ziua
Baietelul meu implineste 2 ani pe data de 24 mai.Mi-am facut reincadrarea pe 20 mai, cu aceeasi data mi s-a acordat concediu de maternitate fiind iarasi insarcinata.Am fost la agentia pentru plati sector 6 sa relatez acest fapt lovindu-ma de ignoranta lor,conform legii orice modificare trebuie anuntata in termen de 5 zile de la aparitia ei.As vrea sa stiu ce se intampla daca nu depun aceasta cerere deoarece mi s-a spus ca am de achitat un debit pe care trebuie sa-l calculez singura si trebuie sa revin dupa virarea indemnizatiei sa-l achit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:43, 22 Mai 2013
1. Faceti o instiintare scrisa (atasati si cu o copie dupa decizia de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM) si de reluare a activitatii) si o depuneti la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala, cea care v-a platit indemnizatie pentru CCC.

2. In cel mai rau caz veti plati indemnizatia pentru CCC pe cele 5 zile dar nu este cazul pentru ca este timp deoarece plata indemnizatiei pe luna mai se face in iunie.

Ultima modificare: Miercuri, 22 Mai 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil ioanamorar17 ioanamorar17 Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Sunt invatatoare titulara si in momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil pana la doi ani. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Sarcina si cim pe perioada determinata flore_inger flore_inger Buna.Spuneti-mi va rog in cazul meu daca angajatorul este obligat sau ma rog cum este legea in cazul in care sunt insarcinata.Am contract determinat facut de ... (vezi toată discuția)
Lamurire ccc pentru tata ciprianvs ciprianvs Sotia este bugetara, eu bugetar.Copilul s/a nascut in 19 iunie 2012 iar sotia a optat ptr 2 ani ccc. Eu nu optez pentru ca a 24 luna s/a intru in concediu de ... (vezi toată discuția)