avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias

as dori sa cunosc care este legea care da posibilitatea unui proprietar care a luat in spatiu o persoana cu 2 copii si lea facut mutatie la domiciliu sau, iar intre timp relatiile lor sau deteriorat astfel incat proprietarul nu mai doreste sa o accepte sub acelasi acoperis si doreste sa o evacuieze, exista vreo lege care poate sa-l ajute sa faca acest lucru in mod legal?de ce atunci cand il iei in spatiu pe cineva ca sai faci o mutatie sa poata avea acte legale este mai usor decat atunci cand nu mai doresti sa il vezi in casa ta,de ce nu este posibil ca in astfel de cazuri tot pe baza unei declaratii date la politie adica tot la serviciul de evidenta a poulatie precum ca nu mai doresti acea persoana ,sa o declari persona non grata ,de ce nu se poate si asa?exista vreo lege care ar putea stipula acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:42, 22 Mai 2013
Buna ziua,
Daca nu vrea sa plece de buna voie, va trebui sa va adresati instantei pentru evacuare.
Despre nelamurirea dumneavoastra, va rog sa va adresati parlamentului, organul legislativ din Romania.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere sau de depozit? Aura2 Aura2 Daca o persoana vrea sa depoziteze produse intr-un spatiu, trebuie contract de depozit sau de inchiriere? Care ar fi diferenta? (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)
Partaj cu atribuire andi58 andi58 Buna ziua , am nevoie disperata de ajutor Am locuit in concubinaj cu cineva timp de aproxim 12 ani,timp in care am cumparat casa la legea 112 ,pe numele ... (vezi toată discuția)