avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana handicap

Buna seara,
Sunt persoana cu handicap si in luna martie mi-a expirat cartea de identitate,si luna asta asteptand indemnizatia aceea exorbitanta,am constatat ca astept degeaba si astazi ducandu-ma sa verific care este motivul pt. care nu au venit banii.Motivul pt.care nu au venit este faptul ca dreptul mia fost taiat pt.ca am schimbat c.i. si nu am dus copia dupa aceasta.Mentionez faptul ca nici nu am fost instiintat ca trebuie sa duc copia, Din moment ce au stiut ca imi expira c.i de ce mai trebuia sa mai duc eu copie din moment ce au cnp-ul meu si alte date necesare.Certif.de incadrare in grad de handicap fiind permanent. Ce credeti ca pot sa fac pt.a nu pierde acest drep
t?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 22 Mai 2013
Acordarea indemnizatiei persoana cu handicap se acorda in baza CNP si nu CI
La intocmirea dosarului CI se depune pentru dovedirea domiciliului,desi se poate solicita inclusiv depozit bancar/cont personal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit pentru dosarul de somaj unique636 unique636 Am o problema vis a vis de adeverinta de venit pt dosarul de somaj. Firma la care am lucrat 1 an si dupa care am intrat in concediu pt cresterea copilului m-a ... (vezi toată discuția)
2 cnp-uri. ce e de făcut ca să rămân cu unul singur? Oriela Oriela Am dobindit cetatenia romana in 2001. Am primit pasaportul care are un CNP. a expirat in 2006, acum incerc sa il reinnoiesc. Am facut transferul ... (vezi toată discuția)
Problema cnp (ajutor urgent) Diana7 Diana7 sunt din Constanta, am 40 de ani, anul acesta pe 4 martie imi expira buletinul de identitate. in luna februarie am depus actele necesare iar pe 29 ale luni mi ... (vezi toată discuția)